Kompetenz-Zentrum für Integration
 

Centrul pentru integrarea orașului Plauen

Salam Café

Se deschide zilnic (de luni până vineri), un loc de întâlnire și recepție a refugiaților într-un mediu prietenos și confortabil. Acesta este un loc bun pentru a consolida relația dintre refugiați și rezidenții locali. Cafeaua este proiectată pentru a răspândi vibrațiile pozitive. În plus față de oferirea de cafea, ceai și prăjituri, comisioane zilnice culturale. Pornind de la muzică, meșteșuguri și meserii înainte de a discuta teme diferite. Acesta este un fel de întâlnire deschisă pentru diversitatea culturală. Este, de asemenea, deschis pentru orice proiecte individuale, private sau comune.
Repertoriul cultural

Aceasta este menită să aducă refugiații / migranții mai aproape de țara noastră, precum și viața în Vogtlandskreys și să facă un alt pas către integrare. Datorită acestui fapt, se depun eforturi suplimentare, comunicarea lingvistică este modernizată. Este important pentru noi să fim cât mai activi în activitatea refugiaților în toate tipurile de activități. Învățați-vă unul despre celălalt și aflați mai multe despre patria de refugiați, obiceiurile și tradițiile acestora, precum și despre viața din Germania cu obiceiurile și tradițiile noastre. Prin urmare, comunicăm.

Acest lucru nu numai că promovează o înțelegere mai bună, ca urmare a scăderii relațiilor prietenoase, a temerilor și a prejudecăților. Integrarea înseamnă participarea activă la viața publică, precum și la persoanele care locuiesc aici.

Descrierea proiectului:
- Întâlniri zilnice într-o atmosferă prietenoasă între toți oamenii care locuiesc aici.
- Activități regulate de petrecere a timpului liber și evenimente generale care atrag relațiile oamenilor astfel încât să poată învăța unul de celălalt și să trăiască unul cu celălalt.
- Schimb cultural și educațional.
Descrierea proiectului
- Programe recomandate axate pe domenii specifice.
- Accelerarea limbii.
- programe de zi pentru femei, care includ îngrijirea copiilor;
- furnizarea de proiecte pentru studenți.
- organizăm în fiecare zi seminarii privind cooperarea și sprijinul partenerilor noștri.

obiective
- Obținerea de prieteni sau de sponsorizare
- Limbajul nu a fost doar teoretic predat în cursurile de limbă germană, ci și practicat pentru rezultate mai bune și integrare cu succes.
- Să vorbească unul cu celălalt și să nu vorbească unul pe altul pentru a se cunoaște mai bine unul pe altul.
- Noi asistenți sunt interesați de munca voluntară.
- Migranții sunt mai integrați în societate.

Proiect educativ

Lectii private:
Facilitatorii ajută la teme și lecții private prin contact zilnic, astfel încât viața culturală din Germania să se apropie.
Sunt disponibile, de asemenea, dansuri, muzică, filme, cântări și seminarii culturale, în funcție de ce teme sunt oferite în colaborare cu școlile și partenerii.

Descrierea proiectului:
- Strategii individuale de învățare (pedagogie) bazate pe educația educației primare
- să lucreze independent și să sprijine copiii și adulții
- am predat cu alte instituții (școli, instituții de învățământ etc.)
- În conformitate cu noul Act privind integrarea din 05.08.2016, femeile cu copii trebuie, de asemenea, să urmeze un curs german (oferim îndrumări pentru femei, inclusiv îngrijirea copiilor)
- Ajutor pentru copii
- lecțiile private pentru copiii cu adulți, la rândul lor, "copiii ajută copiii" și "elevii ajută studenții"), acest lucru accelerează prietenia și legăturile sociale în timpul liber.
- odihnă activă în programul săptămânal.
- Instruirea activităților educaționale obișnuite, de exemplu, a formării profesionale. Morning Circle, discuție
- Activități sportive
- Ajută la rezolvarea conflictelor și la informarea.
- Oferiți valori etice de bază (toleranță, politețe, egalitate)
- Programele pentru femei sunt oferite abia după-amiaza.
- Viata de zi cu zi
- prezentarea culturală și urbană (de exemplu, turul orașului)
- sprijin de viață legat de locul lor de reședință (de exemplu, vizitarea unei case).

Obiective:
- întărirea stimei de sine și a încrederii în sine
- promovarea participării civice
- Creșterea șanselor egale în școală și în cariera în Germania.
- Prevenirea criminalității și violenței.
- pași preliminari pentru a vizita facilitățile locale *
- Formarea competențelor interculturale și gestionarea conflictelor
- să asigure petrecerea timpului liber.

curs de germana

Învățarea germană este o condiție prealabilă importantă pentru integrarea cu succes. În zilele de marți și vineri, Centrul de Competențe pentru Integrare din Plauen oferă posibilitatea de a învăța limba germană la toate nivelurile. Cursurile sunt gratuite, iar participanții nu trebuie să îndeplinească condițiile de participare. Părinții pot participa la curs, deoarece avem diferite opțiuni de îngrijire a copiilor în timpul cursului.

Cursul Arabic

oferim posibilitatea de a învăța arabă două zile pe săptămână. Clasele se desfășoară în grupuri de lucru prin conducere profesională.

curs de limba engleză

oferim posibilitatea de a învăța limba engleză două zile pe săptămână. Clasele se desfășoară în grupuri de lucru prin conducere profesională.

 
 
 
 
# robots.txt for 58461056.swh.strato-hosting.eu User-agent: * Disallow: *meta_robots-noindex Sitemap: http://58461056.swh.strato-hosting.eu/sitemap.xml